Moteur de recherche d'offres d'emploi Groupe Bouygues

Junior Treasurer (M/V/X) Regio Brussel


Détail de l'offre

Informations générales

Référence

Colas_95783  

Date de parution

22/11/2023

Description du poste

Filière Métier

Réf métier Bouygues SA - GESTION/FINANCE

Intitulé du poste

Junior Treasurer (M/V/X) Regio Brussel

Contrat

CDI

Statut

Etam

Temps de travail

Temps complet

Description de la mission

Vous assurez les activités de comptabilité générale, analytique ou auxiliaire pour un périmètre délimité.

Profil

Wie zijn we? Wie zoeken we?: Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw.Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken. De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt ruim 1200 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.Voor ons agentschap in Brussel zijn wij op zoek naar een Junior Treasurer.
Wat zijn jouw taken?: Dagelijks beheer banken van A-ZBetalingen voorbereiden in ERP en IsabelBankuittreksels inboeken in het ERP systeemCash Forecast and monthly provisionProjectondersteuning: Je assisteert waar nodig bij projecten en initiatieven binnen de Treasury afdelingBackup voor de Treasury Officer.Key person voor de klantenopvolging (in Clearnox)Algemeen overzicht klantenopvolging in samenspraak met de Financial Controllers/managers.Rappels uitsturenKredietlimieten opvragen en opvolgenDiverse boekhoudkundige takenOpvolgen BorgenGrootboekrekeningen opvolgenRapporteringen….Je rapporteert aan de Treasury et Financing Technician.
Wie ben jij?: Bachelor boekhouding/fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaringBij voorkeur 1à 2 jaar ervaring (gedreven, ambitieuze junior)Analytisch en vlot met computersystemen (Zeker excel)Hands-on mentaliteit en praktische manier van werken - Zowel individueel als in teamverbandStressbestendig, betrouwbaar en mature persoonlijkheidTalen: Nederlands met een sterke kennis van Frans en/of bereidwillig eraan te werken.Locatie : Brussel

Localisation du poste

Localisation du poste

Autres pays, Belgique

Ville

Neder-Over-Heembeek

Demandeur

E-mail opérationnel

liesbeth.vanbaelen@colas.be