Moteur de recherche d'offres d'emploi Groupe Bouygues

Polyvalent Operator Asfalt (M/V/X) Wijnegem


Détail de l'offre

Informations générales

Référence

Colas_95788  

Date de parution

22/11/2023

Description du poste

Filière Métier

Réf métier Bouygues SA - TRAVAUX

Intitulé du poste

Polyvalent Operator Asfalt (M/V/X) Wijnegem

Contrat

CDI

Statut

Etam

Temps de travail

Temps complet

Description de la mission

Pilote les engins spécifiques utilisés pour la réalisation des chantiers de son domaine de spécialité (route, canalisation, rail…) dans le respect des consignes de sécurité.

Profil

: In onze asfaltfabriek te Wijnegem zijn wij op zoek naar een Polyvalent Operator. Hier werk je mee aan de dagelijkse productie van asfalt.
Jouw taken:: Je staat in voor de dagelijkse productie van asfalt met respect voor de regels inzake veiligheid op de productiesite en de kwaliteit van het asfalt.Je bespreekt afwijkingen in het productieproces met de verantwoordelijke en kwaliteitsverantwoordelijke.Bieden van ondersteuning aan het permanente onderhoudsteam tijdens interventies en pannes.Meewerken aan het dagelijkse, correcte onderhoud van de asfaltcentrale en bij gebreken meldingen maken.Je bent medeverantwoordelijk voor de orde en netheid op de site, binnen en buiten.Beheren van de soorten mengsels (recepten): je selecteert het product volgens het verzoek van de klant/werkplaats.Bestellen van bitumen en vulstoffen.Laadt de vrachtwagens en staat in direct contact met de werven en klanten en verschaft hen de nodige informatie.Je werkt actief mee (voorbeeldfunctie) aan de naleving en toepassing van de veiligheids- en milieuvoorschriften en -verplichtingen van de groep Colas.
Wie ben jij?: - Diploma Technisch middelbaar onderwijs. Basiskennis elektriciteit en/of mechanica is een troef.- Je hebt (3jaar) relevante ervaring. Ervaring als onderhoudsmechanieker is een pluspunt.- Nederlands: goed, Je kan je behelpen in het Frans- Je bent vlot met de computer.- Kennis over asfalt is een pluspunt.- Je bent een teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken- Je bent flexibel (soms lange werkdagen, soms nacht- en weekendwerk).- Je bent stressbestendig , zeker bij incidenten/crisissituaties.- Je bent verantwoordelijk en stipt.- Zin voor planning en organisatie.

Localisation du poste

Localisation du poste

Autres pays, Belgique

Ville

Wijnegem

Demandeur

E-mail opérationnel

liesbeth.vanbaelen@colas.be